VÄSTERBOTTENKRUSTADER MED LÖJROM

Tillagningstid 20 min

12 st

Köp hem löjrom här

Krispiga krustader fyllda med krämig västerbottenost toppade med lyxig löjrom. En garanterad succé! Recept framtaget av @foodbyemlinnea

  • Ingredienser

    2 dl créme fraiche 

    2 ägg

    1 påse riven västerbottenost

    Salt och peppar 

    Rödlök att toppa med

    Gräslök att toppa med

    Löjrom 

    Créme fraîche 

  • Gör såhär

    1. Sätt ugnen på 200 grader. 

    2. Blanda samman ägg, créme fraiche och salt och peppar.

    3. Lägg i Västerbottenost i botten av krustaderna och fyll sedan på med äggblandningen

    4. In i ugnen i cirka 10 minuter. När de fått en fin färg, ta ut och låt svalna

    5. Toppa sedan med mer créme fraiche, finhackad rödlök, gräslök eller dill och rom