Om oss

Varför vi jobbar med fisk

Vi tycker att fisk-& skaldjur är det finaste man kan äta.

Vi vet att mycket av den bästa kvalitetsfisken som faktiskt finns inte har varit tillgänglig för dig som privatperson. Den har helt enkelt fastnat på restauranger och aldrig nått hela vägen hem till dig. Det ville vi ändra på...

...Och det har vi gjort. Därför är vi det självklara valet för dig som vill ha fisk-& skaldjur av högsta kvalitet till ett schysst pris, direkt hem. Vi handplockar och kvalitetssäkrar kontinuerligt hela vårt sortiment. På så sätt kan du som kund känna dig helt trygg med att det vi levererar alltid håller samma höga nivå.

Du kan antingen beställa via vår webbutik eller direkt från våra fiskbilar när de besöker ditt område, som glassbilen fast för fisk. Vi levererar direkt hem till dig, 7 dagar i veckan. 

Se alla vår produkter

Idén bakom Sigges fisk

-Under mina år i restaurangvärlden såg jag själv den stora skillnaden på fisken som serverades på jobbet jämfört med den jag handlade i butiken. Den skillnaden gjorde att det kändes tråkigt att tillaga och bjuda på fisk och skaldjur hemma.

Det var utifrån den känslan idén till Sigges fisk föddes. Idag kan jag med säkerhet säga att den fisk jag lagar hemma håller samma nivå som på de allra bästa krogarna.

Hjärtligt välkommen att handla hos oss!

-Jonatan Renard

Grundare av Sigges Fisk

Jobba hos oss

Sigges fisk är i ständig tillväxt och vi söker alltid fler medarbetare som vill vara en del av vårt team!  

Här kan du se vilka tjänster vi söker