Varukorg

Om oss

Vi är ett företag som har målsättningen att du som kund ska få en enklare men också lite lyxigare vardag. Vi levererar fisk av resturangkvalitet direkt till din dörr. Fisken är portionsförpackad så att du enkelt ska kunna planera dina måltider. På produktsidan kan du läsa mer om vilka produkter vi har i vårt sortiment samt övrig information såsom hållbarhet, kilopris, fångstområde och storlek på lådorna.

09062018- NOV1604

Hur jobbar vi då?

Våra fiskbilar rullar 7 dagar i veckan. När vi besöker er kunder har ni möjlighet att handla av våra säljare direkt på plats. Ni kan även handla i lugn och ro via vår webbshop eller ringa oss och beställa det ni önskar. Vi gör återbesök till både befintliga och nya kunder var tredje månad. Våra säljare har alla god kännedom och kunskap kring de produkter vi säljer, ni kan alltid fråga oss om tillagning, hållbarhet eller om det är något annat ni undrar över. Vi finns här för er!

Följ oss gärna på vår Facebook sida där ni kan ta del av månadserbjudanden, recept och förmånliga tävlingar.

Känn igen din fiskbil

Vi som jobbar på Sigges Fisk har alltid enhetliga arbetskläder. Ni känner igen oss i våra blå tröjor/jackor och beiga byxor. Våra frysbilar är folierade med ett hav runt bilen för att ni lätt ska känna igen oss. Ni kan alltid känna er säkra när ni ser vår färgglada logga.

09062018- NOV1574

Nöjd kund garanti

Vi har noga valt ut de bästa grossisterna och kvalitetskontrollerar kontinuerligt vårt sortiment. För att du som kund ska känna dig helt trygg med ditt köp har vi en 100% Nöjd-Kund-Garanti.

Vad innebär garantin?

  1. 30 dagars nöjd kund garanti.
  2. Att eventuella fel eller brister åtgärdas.
  3. Att vi alltid är lättillgängliga.

”Som konsument har du 14 dagars ångerrätt från det datum avtalet ingår. Regler och villkor mellan parterna finns stipulerat i lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59)”